Σχετικά Με Εμάς

 

 Προφίλ Εταιρείας

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε με έδρα την Πάτρα και συστήθηκε με τη συνεργασία ιατρού, οδοντιάτρου και πτυχιούχου του τμήματος της επιστήμης των υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

      Δυναμική και υπεύθυνη εταιρεία, με σαφή γνώση και εμπειρία στο χώρο του ιατρικού, οδοντιατρικού, ορθοπεδικού, παρα-φαρμακευτικού, νοσοκομειακού και αθλητιατρικού εξοπλισμού, με νέες ιδέες και κυρίως με σεβασμό και ενδιαφέρον στον άνθρωπο που θα κάνει χρήση των προϊόντων μας.

      Στο ιδιόκτητο εκθετήριο — κατάστημά μας στην Πάτρα, παρέχουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στις οικονομικότερες τιμές.

      Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει από την πιο απλή έως την πλέον εξειδικευμένη ανάγκη ιατρού, οδοντιάτρου και καταναλωτή. Προϊόντα αξιόπιστα, διεθνών προδιαγραφών, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς επιστημονικούς φορείς, που τελούν υπό τον έλεγχο και την εποπτεία εγκρίτου επιστημονικού προσωπικού. Η ανερχόμενη δυναμική της εταιρείας, μας επιτρέπει να παρέχουμε σε ιατρούς, οδοντιάτρους, φοιτητές, κέντρα υγείας, φυσικοθεραπείας, αισθητικής, κλπ., ανταγωνιστικά πακέτα προϊόντων και τιμών.

      Συνεχής ενημέρωση ιατρών και ασθενών, πάνω σε νέα προϊόντα και μεθόδους, με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση της θέσεως του ασθενούς και την υποστήριξη των πελατών μας στη χρήση των προϊόντων μας.

      Μέσα από αυτόν τον ηλεκτρονικό χώρο, κάνουμε μία παρουσίαση, τόσο της εταιρείας μας και των στόχων μας, όσο και των προϊόντων που διαθέτουμε. Δραστηριοποιούμεθα στον χώρο της υγείας (ιατρικών, οδοντιατρικών, ορθοπεδικών, νοσοκομειακών ειδών, αθλητιατρικών, εξοπλισμό ιατρείων - νοσοκομείων - κέντρων υγείας και αισθητικής, ειδών υγιεινής διατροφής κλπ.) με βάση το καταξιωμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας και δίνοντας έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές. Ευελπιστούμε στην οικοδόμηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς και πελάτες μας.

      Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες για την εξασφάλιση της πληρέστερης σειράς προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, για την κάλυψη των αναγκών των ιατρών, οδοντιάτρων, ασθενών και καταναλωτών μας.

      Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η δυναμική και άμεση ανταπόκρισή της στις απαιτήσεις της αγοράς, η συνέπεια και η αξιοπιστία προς τους πελάτες μας και το ενδιαφέρον και η φροντίδα για τον άνθρωπο.

     Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε, να λύσουμε κάθε απορία σας, να δώσουμε πληροφορίες και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας, για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο διαδικτυακό μας χώρο.

Μετά τιμής

Ιωάννης, Λεωνίδας & Ηλίας Σερέτης.